kemabo

Aandrijf- en besturingsstechniek

Objectief en merkonafhankelijk

Aandrijf- en besturingstechniek

Goed onderhoud loont; ongeplande stilstand kost enorm veel tijd én geld. Door op gezette tijden onderhoud te plegen verkleint u de kans op uitval. Kemabo heeft veel ervaring in het plannen en organiseren van onderhoud, zodat onderdelen op tijd worden vervangen en stilstand wordt voorkomen. U kunt bij ons terecht voor advies en onderhoud voor hydrauliek, pneumatiek en mechanische delen / componenten. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen u altijd van dienst zijn. Ongeacht uw fabricaat; objectiviteit is hier het sleutelwoord.

Wat kunnen we maken

 • Maatwerk machineonderdelen

  Nieuwbouw

  Naast onderhoud en revisiewerkzaamheden is ook de complete nieuwbouw van machine(onderdelen) mogelijk. In overleg maken we klantspecifieke aandrijf- en besturingsmachines op maat.

 • Productiemachines

  Onderhoud

  Het complete onderhoud van productiemachines is bij ons in goede handen. We geven advies en stellen in overleg met de klant een boomstructuur op. Dit is een helder overzicht met wanneer onderhoud of vervanging nodig is. Er komt dan automatisch een melding naar boven wanneer werkzaamheden nodig zijn.

 • Nakijken en herstellen

  Revisie

  In onze werkplaats kunnen wij complete machineonderdelen volledig reviseren, denk hierbij aan lagers, kettingen en tandwielen. Maar ook hydraulische / pneumatische componenten, zoals cilinders, pompen, ventielen en dergelijke. Door goede afspraken met afdichtingsleveranciers, een grote voorraad aan chroom-assen en een eigen verspanerij zijn wij in staat om u te allen tijde snel van dienst te kunnen zijn.

 • Hydraulische installatie

  Hydrauliek

  Hydrauliek is een onderdeel van werktuigbouwkunde. Deze aandrijftechniek maakt gebruik van hydraulische olie om machines in beweging te krijgen. Wij zijn in staat om alle typen onderdelen te leveren en reviseren, klantspecifiek en merkonafhankelijk. Denk hierbij onder meer aan pompen, ventielen en cilinders.

 • Herstellen hydraulische componenten

  Revisie hydraulische componenten

  Allereerst worden alle delen ontdaan van oliën, vetten en andere vormen van aanslag. Daarna volgt een inspectie van de respectievelijke delen en een analyse van de oorzaken van de ontstane problemen. De aangetaste onderdelen worden vervangen alvorens we de componenten terugplaatsen.

 • Regionaal Hansaflex-dealer

  Hydraulische slangen en koppelingen

  Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee we in eigen huis hydrauliekslangen van hoogwaardige kwaliteit vervaardigen. Dit in combinatie met ons uitgebreide assortiment koppelingen, zorgt dat wij u vrijwel altijd snel van dienst zijn. Kemabo is sinds 2010 regionaal dealer van Hansaflex. Onze garantie: kwaliteit voor een betaalbare oplossing!

Wij werken samen met